Prejaka Ford akcija - Puma i Kuga

 

FORD PUMA TITANIUM

Ford Puma oblikovana je da vas zadivi svakim detaljem: od naprednih sustava sigurnosti, preko novih performansi pa do modernog dizajna.  Sve što možemo reći je "Uživajte u vožnji!"

*Akcija "Bez učešća" - Financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s leasing društvima OTP Leasing d.d. ili Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., kao davateljima leasinga i partnerima u ovoj akciji. Gore navedeni informativni izračun mjesečnog obroka odnosi se na model vozila Ford Puma Titanium 1.0 EcoBoost mHEV 125KS. Izračun mjesečnog obroka je informativan i izražen u valuti HRK, a bazira se na roku otplate od 60 mjeseci, bez učešća, uz 38% odnosno 40% ostatka vrijednosti, ovisno o izvedbi vozila i uz ograničenje kilometraže do 16.000 km. Leasing se ugovara u valuti EUR, a plaćanje je u valuti HRK obračunato po prodajnom tečaju OTP banke ili Erste&Steiermarkische banke, ovisno o izabranom partneru kao davatelju leasinga. Davatelji leasinga neovisno o Grand Autu d.o.o., kao ovlaštenom prodajnom partneru Ford vozila u Republici Hrvatskoj, procjenjuju kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuju o konačnim uvjetima financiranja. Za detaljan izračun leasing ponude, obratite se s povjerenjem našim partnerima iz ove akcije. Navedeni popust odnosi se na model Ford Puma Groove X 1.0 EcoBoost mHEV 125KS. Slika vozila je ilustrativnog karaktera. Akcija traje do isteka zaliha ili prekida akcije.

FORD KUGA TITANIUM

Kreirana za uzbudljivu vožnju i dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe modernih putnika i vozača, Ford Kuga osigurat će vam užitak pri svakom prijeđenom kilometru!

*Akcija "Bez učešća" - Financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s leasing društvima OTP Leasing d.d. ili Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., kao davateljima leasinga i partnerima u ovoj akciji. Gore navedeni informativni izračun mjesečnog obroka odnosi se na model vozila Ford Kuga Titanium 1.5 EcoBoost 150KS FWD. Izračun mjesečnog obroka je informativan i izražen u valuti HRK, a bazira se na roku otplate od 60 mjeseci, bez učešća, uz 37% odnosno 39% ostatka vrijednosti, ovisno o izvedbi vozila i uz ograničenje kilometraže do 16.000 km. Leasing se ugovara u valuti EUR, a plaćanje je u valuti HRK obračunato po prodajnom tečaju OTP banke ili Erste&Steiermarkische banke, ovisno o izabranom partneru kao davatelju leasinga. Davatelji leasinga neovisno o Grand Autu d.o.o., ovlaštenom prodajnom partneru Ford vozila u Republici Hrvatskoj, procjenjuju kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuju o konačnim uvjetima financiranja. Za detaljan izračun leasing ponude, obratite se s povjerenjem našim partnerima iz ove akcije. Navedeni popust odnosi se na model Ford Kuga Titanium X Edt 2.5 PHEV 225KS CVT FWD. Slika vozila je ilustrativnog karaktera. Akcija traje do isteka zaliha ili prekida akcije.

vrh stranice