Autoto

Autoto je auto kuća koja će Vas učiniti sigurnima i sretnima. Oni vjeruju da je kupac provjerenog automobila sretan kupac i sretan vozač. Iz tog razloga sve automobile sami provjeravaju kako ih ne bi provjeravali na Vama.

NAŠA PRIČA

Kupnja rabljenog automobila često je vrlo naporan i dugotrajan proces. Gotovo je nemoguće pronaći željeni model koji je dobro očuvan po prihvatljivoj cijeni, a jednom kada ga i pronađete, sve što želite je uvjeriti se u njegovu tehničku ispravnost. Taj je osjećaj sigurnosti i mira najvažniji pri svakoj kupnji automobila.

Upravo zbog toga Autoto za Vas traži rješenje u koje se možete pouzdati. Odgovorni su i žele Vam pomoći da pronađete baš onaj automobil koji tražite, i to jednostavno, brzo i bezbrižno. Iz tog razloga njih smo odabrali kao pravog partnera kada je u pitanju prodaja rabljenih vozila.

Znamo da je samo siguran kupac - sretan kupac i sretan vozač. Iz tog razloga svaki Autoto automobil prolazi dezinfekciju i detaljan pregled u kojem provjeravaju njegovih 137 sastavnih dijelova. Tim pregledom daju najtočniju potvrdu o sigurnosti i ispravnosti svojih automobila. Jednom kada zadovolje tu potrebu za sigurnošću, vjeruju da ćete osjetiti istinski ushit i sreću i uzviknuti: Autotooooo!!!
 
MOGUĆNOST ZAMJENE AUTOMOBILA U ROKU 15 DANA - Vrlo je važno da osjetite vožnju i saživite se s automobilom koji će biti uz Vas i Vašu obitelj sljedećih godina. Stoga ako u roku 15 dana nakon isporuke automobila zaključite da bi Vašim potrebama odgovarao drugi automobil, Autoto Vam pruža mogućnost da automobil koji ste kupili u njihovoj kući zamijenite za drugi automobil iz njihove ponude rabljenih automobila.

Saznajte više

vrh stranice