Novosti

Okusi novu razinu električnih performansi

Grand Auto vam daje na korištenje IONIQ 6 - Svjetski automobil 2023IONIQ 6 redefinira mobilnost sa svojim širokim spektrom visokotehnoloških značajki sigurnosti, praktičnosti i povezivanja koje su jedinstvene koliko i pametne i pružaju užitak za korištenje. Ne propusite okusiti tehnologiju koja mijenja pravila igre i pridružite nam se u nahradnom natječaju.
Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

Vodimo te na Murter!

Grand Auto vas vodi u mjesto Jezera na prekrasnom otoku Murteru sa jednim od svojih vozila iz bogatog portfeljaAko želiš svoga prijatelja/prijateljicu iznenaditi ovim posebnim iznenađenjem, evo prave prilike da to osiguraš i sebi jer Grand Auto daruje smještaj u luksuznom penthouseu za 2 osobe u natječaju “Vodimo te na Murter”. Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

Ljubav koja traje.

Grand Auto vas oprema Hyundai Motorsport WRC softshell jaknom, istom onom kakvu nosi Ott Tänak i ostatak Hyundai Motorsport Teama. Ako želiš svoga prijatelja/prijateljicu iznenaditi ovim posebnim iznenađenjem, evo prave prilike da to osiguraš i sebi jer Grand Auto daruje i tebi - originalnu WRC majicu u nagradnom natječaju “Ljubav koja traje”. Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

WRC u vlastitom domu

Grand Auto vas oprema Hyundai Motorsport autićem na daljinsko upravljanje, replikom onog što je vozio Hyundai Motorsport Team na WRCu. Ako želiš svoga prijatelja/prijateljicu iznenaditi ovim posebnim iznenađenjem, evo prave prilike da to osiguraš i sebi jer Grand Auto daruje i tebi - originalnu WRC majicu u nagradnom natječaju “WRC u vlastitom domu”. Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

Osjećajte se poput WRC vozača!

Grand Auto vas oprema originalnom WRC majicom, istom onom kakvu nosi Ott Tänak i ostatak Hyundai Motorsport Teama. Ako želiš svoga prijatelja/prijateljicu iznenaditi ovim posebnim iznenađenjem, evo prave prilike da to osiguraš i sebi jer Grand Auto daruje i tebi originalnu WRC majicu u nagradnom natječaju “Osjećajte se poput WRC vozača”. Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

Kristalno jasan pogled na cestu.

Koliko Vam se puta dogodilo da ste se našli usred pljuska s vašim vozilom, upalili brisače, a efekt bi bio bolji da ih niste „dotaknuli“? Metlice brisača izložene su ekstremnim promjenama temperature, UV zračenju, agresivnim tekućinama za pranje vjetrobrana, insekatima i mehaničkom opterećenju uzrokovanom vjetrom i težinom snijega. Upravo zbog toga, svojim strankama preporučamo redovitu kontrolu metlica brisača. Evo i zašto.

Svjež i čist zrak u svakom trenutku.

Iako nam često djeluje da je zrak u kabini našeg vozila „dobar“, koliko često smo se zaista uputili kod našeg mehaničara da provjeri stanje našeg filtera kabine? Onečišćenje u zraku može utjecati na koncentraciju i umor vozača, a ugodna klima u autu ne znači samo povećanu praktičnost, već i doprinosi većoj sigurnosti.

Koliko često kontrolirate ulje?

S obzirom da je za provjeru i nadopunu (po potrebi) ulja potrebno svega nekoliko minuta, toplo preporučamo da to učinite svakih par mjeseci, a posebno prije dugog puta, kao što to obično biva ljeti. Navedene provjere mogu značiti dodatne godine pouzdane, snažne i ekonomične vožnje za radni vijek motora.

Otkrijte novu KONU Electric.

Nova Kona Electric pruža iznimne električne performanse i izdašan domet vožnje do 484 km. A kad ju napokon morate priključiti na struju, brzo punjenje bateriju vraća s 10% na 80% napunjenosti u samo 47 minuta.

Zakočite kad je najpotrebnije!

Jednu od ključnih uloga za našu sigurnost tokom vožnje čine kočnice. Shodno tome, kočioni sustav more se redovito kontrolirati i održavati. Obično kočnice daju znakove upozorenja kad postoji neki problem, a ponekad ti znakovi mogu izostati ili se mogu previdjeti (i ignorirati).

Uvijek spremni za tehnički pregled vozila

Osim u slučaju kupovine novog vozila kada tehnički pregled vrijedi 24 mjeseca, kao vlasnik vozila dužni ste obavljati tehnički pregled svakih 12 mjeseci. Iako su tehnički pregled i registracija vozila dva odvojena pojma i aktivnosti, u pravilu se oni odvijaju zajedno. S tim u vezi, a kako bi uvijek na jednom mjestu imali sve spremno za tehnički pregled (i registraciju) vašeg vozila, Grand Auto Team donosi vam hodogram aktivnosti i podsjetnik što sve morati umati uz sebe.

Važnost geometrije kotača

Često puta znam čuti za izraz “špur”, a pitanje je da li smo svi upoznati sa tim, u auto branši, popularnim germanizmom. Najjednostavnije rečeno, “špur” predstavlja geometriju kotača odnosno pravilno centriranje podvozja.
vrh stranice