OTP Leasing

OTP Leasing je snažna, moderna, uspješna kompanija koja pruža zadovoljavajuća financijska rješenja za svoje klijente i partnere, također tvrtka koja je otvorena za promjene i inovacije u poslovnim procesima. Tvrtku uspješnom čini skup najboljih profesionalaca na leasing tržištu koji su visoko motivirani i kompetentni pojedinci koji kroz razvoj timskog rada ostvaruju sinergijske učinke.
Poslovna izvrsnost OTP Leasinga temelji se na individualnom pristupu prema primateljima leasinga, visokoj razini stručnosti i savjetodavnoj ulozi prodajnog tima. OTP Leasing osnovan je 2006. godine od strane Merkantil banke iz Budimpešte koja je specijalizirana za poslove leasinga unutar OTP Grupe. Ujedno, OTP Grupa djeluje diljem srednje i istočne Europe gdje je jedna od dominantnih financijskih grupacija.

Ono što karakterizira rad s OTP Lesingom jest briga za klijenta kroz pristupačan i profesionalan odnos.  Bez obzira da li je klijent tvrtka, obrtnik ili fizička osoba, OTP Leasing za sve pronalazi najbolja financijska rješenja te se prilagođava klijentima.
Vizija OTP Leasinga se kroz povijest mijenjala, no osnovna misao se protezala od prvih dana do danas. Sloganom Mjera uspjeha u leasingu!  OTP Leasing teži smjernici da je sinonim za leasing.

Svojim višegodišnjim iskustvom, te konstantnim rastom tržišnog udjela, OTP Leasing je dobio potvrdu da je kvaliteta usluge koju pruža, te paleta proizvoda koju nudi, prepoznata i od strane klijenata te poslovnih partnera.
Uslugu OTP Leasinga karakterizira briga za klijenta kroz individualni pristup i savjetodavnu ulogu, kako naših prodajnih timova, tako i kasnije kroz post-prodajne aktivnosti.

OTP Leasing ima rasprostranjenu prodajnu mrežu podružnica (Zagreb, Varaždin, Slavonski Brod, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik), a i kroz mrežu poslovnica OTP Banke klijenti mogu realizirati svoj leasing aranžman. Na taj način osigurava se visok nivo dostupnosti klijentima.

Ključne vrijednosti koje su temelj planiranja i razvoja proizvoda te prilagođavanja tržištu kod OTP Lesinga su: radnici visokog intelektualnog kapitala, orijentiranost na rezultat i rješenje, ulaganje u IT tehnologije, stvaranje novih proizvoda, učvršćivanje imidža tvrtke pa time i imidža branda, kvalitetni odnosi s klijentima, dobavljačima i partnerima, dugoročno strateško razmišljanje koje vodi do održive konkurentske prednosti te kontinuirana marketinška podrška.
vrh stranice