Društvena odgovornost

Društvena odgovornost poduzeća nije statičan ili linearan koncept već proces kontinuiranog pregovaranja i redefiniranja ostvarivog. Ishodi koje odgovornost poduzeća pokriva mijenjaju se kroz vrijeme i s obzirom na kulturološki aspekt. Biti odgovoran ne predstavlja fiksno, nepromjenjivo stanje koje se uspostavilo primjenom nekih poslovnih aktivnosti u praksi i načina na koji su integrirani u poslovne aktivnosti. Biti odgovoran više se odnosi na volju, kapacitet i mogućnosti na osnovu kojih poslovne organizacije uče i integriraju promjenjiva očekivanja društva u svoj menadžment rizika, promjena i prilika, kao i načine na koje te poslovne prakse zadovoljavaju očekivanja svog poslovnog okruženja. Društvena odgovornost poduzeća stoga predstavlja aktualnost i konstantno mijenja svoju pojavnost mijenjajući pri tome i granice mogućeg.

Odgovorni prema društvu

Osim kvalitetom usluge i proizvoda, Grand Auto je status društveno odgovorne kompanije stekao izgradnjom dugogodišnjih kvalitetnih odnosa sa svojim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima. S obzirom na svoju ulogu u društvu, sastavni dio naše poslovne politike jest razvoj koncepta društveno odgovornog poslovanja, odnosno odgovornosti poduzeća za vlastiti utjecaj na društvo.

PREMA ZAPOSLENICIMA
Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je veliki broj naših djelatnika upravo u Grand Autu proveo svoj cijeli radni vijek i da svake godine imamo veliki broj jubilarnih nagrada za vjerne suradnike.
Raznim internim radionicama i vanjskim seminarima potičemo edukaciju, razvoj i napredak zaposlenika, nagrađujemo trud i inovativnost, brinemo o pravima zaposlenika i nastojimo izbjeći nanošenje bilo kakve nepravde, bilo kojem od suradnika.

PREMA INVESTITORIMA
Zahvalni smo svim svojim poslovnim partnerima koji su nam pomogli da danas budemo tu gdje jesmo! Nije bilo uvijek lako, ali posljednjih godina pozicionirali smo se u ekonomskom i financijskom društvu kao vrlo kvalitetan i pouzdan partner, koji svake godine ostvaruje rast i pozitivne rezultate. Opravdali smo ukazano nam povjerenje, te se nadamo uspješnoj suradnji i ubuduće.

PREMA ZAJEDNICI
Svjesni izuzetne odgovornosti prema svim članovima društva, nastojimo svojim aktivnostima izgraditi povjerenje i poticati promjene, poslovati transparentno te izgraditi reputaciju koja će biti dostojna svoje zajednice.

DONACIJE I SPONZORSTVA
Donacijama i sponzorstvima rado sudjelujemo u aktivnostima raznih lokalnih udruga, kulturno-umjetničkih društava i sportskih klubova, vatrogasnih postrojbi i organizacijama svih lokalnih manifestacija.

U okvirima svojih mogućnosti, nastojimo pozitivno odgovoriti na svaki upit i zamolbu, a rado se odazivamo na pozive iz organizacija koje brinu o očuvanju kulturne tradicije i lokalnih običaja.
vrh stranice