Hyundai petogodišnje jamstvo

Od proizvodnje do prodajnog salona i dalje, naša posvećenost i povjerenje u vrhunsku kvalitetu Hyundai vozila omogućila nam je da kupcima Hyundai vozila ponudimo jedinstveni jamstveni paket. Trostruko petogodišnje jamstvo omogućuje vlasnicima novih Hyundai vozila dugogodišnju bezbrižnu vožnju.

5 godina jamstva bez ograničenja kilometraže

U svijetu punom ograničenja, lijepo je znati da postoje i neke stvari bez ograničenja. Takvo je i petogodišnje jamstvo za nova Hyundai vozila bez ograničenja kilometraže što ga čini jedinstvenim na automobilskom tržištu.

5 godina jamstva mobilnosti

Hyundai jamstvo mobilnosti vrijedi na teritoriju Republike Hrvatske za Hyundai vozila kupljena u RH koja su pokrivena tvorničkim jamstvom. U slučaju nepredvidljivog kvara kada je vozilo ostalo nepokretno, vozilo se bez naknade odvozi do najbližeg  Grand Auto ovlaštenog servisa, a ako je potrebno može se organizirati i zamjensko vozilo kao i noćenje u hotelu*.
 
*Podložno posebnim uvjetima korištenja.

5 godina preventivnih pregleda vozila

5 preventivnih pregleda vozila u Grand Auto ovlaštenom servisu u prvih 5 godina korištenja vozila. Preventivni pregledi obuhvaćaju provjeru najvažnijih područja vozila. Našem stručnom servisnom osoblju omogućit će da uoče bilo koji potencijalni problem, a vlasnicima Hyundai vozila sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Jamstveni period

Svaka komponenta, osim predmeta navedenih u nastavku, Vašeg novog Hyundai vozila pokrivena je jamstvom od 60 mjeseci od datuma izvorne maloprodajne isporuke ili datuma prve uporabe, bez ograničenja kilometraže.

Viskonaponske baterije

Jamstvo na visokonaponsku pogonsku bateriju iznosi 96 mjeseci/160.000 km (što nastupi prije) od datuma izvorne maloprodajne isporuke ili datuma prve uporabe.

Akumulator

Punjenje i/ili zamjena originalnog akumulatora pokriveno je 24 mjeseca od datuma izvorne maloprodajne isporuke bez ograničenja kilometraže uz uvjet normalne upotrebe.

Punjenje klimatizacijskog uređaja

Jedno dopunjavanje rashladnog klimatizacijskog uređaja pokriveno je 12 mjeseci od datuma izvorne maloprodajne isporuke ili datuma prve uporabe. Nakon toga punjenje je pokriveno samo kao dio jamstva pokrivenog popravka sustava klimatizacije.

Boja

Jamstvo od korozije boje i površine pokriva oštećenja laka i / ili koroziju, osim perforacije, poput estetske ili površinske korozije zbog nedostataka u materijalu boje ili izradi, za 60 mjeseci od datuma izvorne maloprodajne isporuke bez ograničenja kilometraže.

Prohrđavanje

Jamstvo od perforacije zbog nedostataka u materijalu boje ili izradi, za 12 godina od datuma izvorne maloprodajne isporuke bez ograničenja kilometraže.

Audio/Navigacijski sustav (RADIO, MP3, CD PLAYER)

Audio sustav je pokriven 36 mjeseci od datuma izvorne maloprodajne isporuke bez ograničenja kilometraže.

Jamstvo na originalne dijelove

Originalni dijelovi koje je stranka platila su pokriveni jamstvom u trajanju 24 mjeseci od datuma izvorne maloprodajne isporuke ili datuma prve uporabe bez ograničenja kilometraže.

Informacije o gumama

Gume kojima su izvorno opremljena Hyundai vozila imaju jamstvo njihovih proizvođača. Ako izvorne gume na vašem Hyundai vozilu imaju nedostatak u materijalu ili izradi, obratite se proizvođaču guma ili pitajte u poslovnicama Grand Auta.

Što je pokriveno jamstvom

Popravak ili zamjena bilo koje komponente koje je izvorno proizveo Hyundai koja ima nepravilnost u izradi ili materijalu uz normalnu uporabu i održavanje, osim predmeta koji su posebno navedeni u odjeljku “Što nije pokriveno”. Uvjet za ostvarivanje jamstva je redovno održavanje u Grand Auto ovlaštenim servisima uz korištenje originalnih dijelova sukladno planu održavanja otisnutom u jamstvenoj knjižici.

Odgovornosti vlasnika

Pravilno korištenje, održavanje i briga o Vašem vozilu u skladu s uputama sadržanim u vašem Priručniku za vlasnika. (Ako vaše vozilo podliježe korištenju u teškim uvjetima vožnje, trebali biste slijediti zahtjeve održavanja u skladu s navedenim u vašem Priručniku za vlasnika.) Zadržite zapisnike održavanja. To može biti potrebno kako biste pokazali da je izvršeno zahtijevano održavanje, kao što je navedeno u Priručniku za vlasnika. Dostavite vozilo tijekom redovnog radnog vremena kod Grand Auto ovlaštenog Hyundai servisera kako biste dobili jamstveni servis.
Provjerite obloge, boje ili druge probleme u izgledu u vrijeme isporuke novog vozila.

Što nije pokriveno jamstvom

Usluge normalnog održavanja:
Uključujući provjere, zatezanje, podešavanje, podešavanje motora, prilagodba sustava za gorivo, balansiranje kotača, čišćenje,
podmazivanje, promjena ulja, nadopunjavanje goriva, motornog ulja, tekućine mjenjača, kočione tekućine, spojke, spremnika tekućine servo upravljača, tekućine elektrolita akumulatora, antifriz rashladne tekućine, tekućine za pranje vjetrobranskog stakla, klima-uređaja i rotacija guma.

Normalno pogoršanje ili istrošenost bilo kojeg dijela:
– Svjećice
– Istrošene obloge kočnica / Diskovi
– Istrošene obloge spojke / Potisne ploče
– Metlice brisača
– Filteri
– Žarulje i osigurači
– V-remenje
– Ostalo trošenje i potrošni materijal.

Predmeti redovnog održavanja imaju jamstvo u redovnom servisu, samo kad je zamjena rezultat grešaka u materijalu ili izradi.

Oštećenje ili kvar koji proizlazi iz:
– Nepridržavanja pravilnog održavanja kao što se zahtijeva u Priručniku za vlasnika.
– Neodgovarajuće uporabe, preopterećenja, nesreće, krađe, poplave ili požara.
– Korištenja nepravilnih ili nedovoljnih količina goriva, tekućine ili maziva.
– Oštećenje motora kao posljedica postupnog nestanka ulja u motoru.
– Korištenja drugih dijelova osim Hyundai originalnih dijelova.
– Bilo kojeg uređaja i / ili pribora kojeg nije proizvela tvrtka Hyundai.
– Izmjene, modifikacije ili nepravilnog popravka.
– Vozila servisirana u neovlaštenom servisu i/li servisirana suprotno preporuci proizvođača.
– Propadanje gumenih dijelova, presvlaka i mekanih obloga uz normalnu uporabu i izlaganje.
– Male nepravilnosti koje ne utječu na kvalitetu funkcije vozila ili dijelova, kao što su neznatna buka ili vibracije koje se smatraju karakteristikama vozila.

Slučajne ili posljedične štete:
Kao što su neugodnosti s gorivom, telefonom, putovanjem, utovarom, komercijalni i / ili osobni gubitak i gubitak uporabe vozila.

Dodatni troškovi:
Svaki ekonomski gubitak, uključujući (bez ograničenja) za plaćanje
gubitka vremena ili novaca, neugodnosti, gubitka mogućnosti
korištenja vozila, trošak najma vozila, računi za smještaj, hranu, ostali
putni troškovi, skladištenje.

Drugo:
– Svako vozilo gdje je kilometraža na odometru izmijenjena.
– zračni udari, industrijske nesreće, kisele kiše, sol, tuča i olujni vjetar ili druge elementarne nepogode.
– Ogrebotina boje, udubljenja ili slična oštećenja boje ili karoserije.
– Učinci cestovnih elemenata (pijesak, šljunak, prašina ili cestovni otpad) što rezultiraju oštećenjima boje i stakla.
– Bilo kakva oštećenja laka ili obloga u prtljažniku koji su posljedica djelovanja prtljage koja se prevozi u prtljažniku ili teretnom odjeljku dostavnih vozila.
– Popravak kvarova uzrokovanih naknadnom ugradnjom dijelova koji utječu na tehničke karakteristike vozila (npr. ugradnja plinske instalacije, parking senzora, AVN uređaja i sl.)

Dobivanje usluga jamstva

Hyundai jamstveni servis bit će osiguran od strane Grand Auto ovlaštenog Hyundai distributera bez naknade za dijelove ili rad. Ovo jamstvo se neće primjenjivati na jamstveni servis koji obavlja netko drugi osim ovlaštenog Hyundai distributera ili trgovaca.

Procjena jamstvenih prava

Hyundai zadržava pravo da donese konačnu odluku u svim jamstvenim zahtjevima.

Isključenje drugih jamstava

Ovo se jamstvo daje umjesto svih ostalih jamstava izraženih ili podrazumijevanih, uključujući bilo koje jamstvo o mogućnosti prodaje pogodnosti koja se proteže izvan izričitog opisa, i bilo koje druge obveze od Hyundai ili Grand Auto strane. Niti trgovac, niti njegov agent ili zaposlenik nisu ovlašteni proširiti ili povećati ovo jamstvo.

Napomena

Napominjemo da je Hyundai jamstvo – 5 godina bez ograničenja kilometraže nedavno promijenjeno. Ovisno o datumu proizvodnje, kao i o vremenu isporuke distibuteru i skladištenju, vozilo i dalje može podlijegati starom jamstvu, u skladu s uvjetima u staroj jamstvenoj knjižici. Molimo obratite se Grand Auto ovlaštenom Hyundai distributeru.

vrh stranice