O nama

U ekonomski izazovnim posljednjim desetljećima, automobilska industrija bila je jedna od najpogođenijih krizama. Unatoč smanjenju potražnje za novim vozilima, proizvođači automobila evoluirali su u svojim standardima noseći sve veće zahtjeve prema nama – distributerima pojedinih marki. Upravo u takvom okruženju, tvrtka Grand Auto uspjela je izrasti u vodećeg distributera Hyundai i Ford vozila na razini republike Hrvatske. 

Svoj rast i razvoj temeljili smo na onom najvažnijem – kvaliteti, transparentnosti i međuljudskim odnosima. Uz bogato opremljene prodajne salone i servisne centre, glavnu prednost na tržištu tvrtka Grand Auto gradi upravo na ljudima. Bilo da ste zainteresirani za kupovinu novog vozila, servis Vašeg limenog ljubimca ili bilo kakav popravak, ono što možemo garantirati jest vrhunska usluga upotpunjena konkretnim informacijama i rješenjima. Upravo ta predanost poslu rezultirala je međunarodnim priznanjem tvrtke Hyundai Motor Europe koja je u konkurenciji 40 zemalja naše kolege ocijenila najboljima u Europi.

Prethodno spomenutom evolucijom auto industrije bili smo i sami potaknuti na još intenzivniji rast i razvoj, a sve s ciljem postajanja glavnim i jedinim odredištem svakom zaljubljeniku u vozila koji je danas suočen s nedostatkom vremena. Zbog toga se trudimo u svakom trenutku imati na raspolaganju što više novih vozila za momentalnu isporuku, a u našim prostorima nudimo Vam različite mogućnosti financiranja kupovine novog vozila, mogućnost osiguranja vozila i prijave štete, zamjene Vašeg vozila za novo ali i vrhunskog servisa s mogućnosti isporuke na Vašu lokaciju.

Ponosni smo na naše vrhunski educirane tehničare koji beskompromisno pristupaju svakom vozilu, a dodate li tome i 100% popravaka iz prvog pokušaja – vjerujemo da imate razloga svratiti u Vama najbliži Grand Auto centar i uvjeriti se u navedeno. Ono najvažnije – sebe ne smatramo samo trgovcima vozila nego sastavnim dijelom lokalne zajednice. Stoga, ne ustručavajte se naručiti u Vama najprikladnije vrijeme jer naša jedina briga je zadovoljan i siguran vozač.

vrh stranice