PPG

PPG Industries jedan je od najvećih svjetskih dobavljača boja, premaza, optičkih proizvoda, specijalnih materijala, stakla i staklenih vlakana. Osnovan 1883., sa sjedištem u Pittsburghu u SAD-u, posluje u preko 70 zemalja diljem svijeta. Godine 2019. prosječni broj zaposlenika bio je 47.000, a neto prodaja iznosila je 15,1 milijardu dolara.

Vizija PPG Industries jest da i dalje namjerava biti vodećom svjetskom tvrtkom za premaze i specijalne proizvode kroz vodstvo, prijevoz, proizvode široke potrošnje te građevinska i poslijeprodajna tržišta kako bi poboljšali više površina na više načina nego što to čine druge tvrtke.

PPG kompanija je prvi dobavljač proizvođača automobila nano tehnologijom, a ta činjenica omogućava da se tržištu ponude lakovi koji su otporni na ogrebotine i duže zadržavaju svoj sjaj. CeramiClear™ sadrži nano-čestice koje se akumuliraju na površini laka i daju mu dugotrajan sjaj otporan na ogrebotine, što je dokazano tijekom brojnih rigoroznih laboratorijskih ispitivanja i u test vožnjama.

Kada izaberete PPG auto boje i prateće materijale, Vi koristite iskustvo koje je kompanija stekla tijekom 75 godina rada na razvoju automobilskih premaza.

Bez obzira na proizvod koji ste izabrali, možete očekivati da će PPG ispuniti Vaša očekivanja u pogledu sjaja, dugotrajnosti, brzine, efikasnosti i lakoće upotrebe, dok su istovremeno ti proizvodi u korelaciji sa europskim zakonodavstvom.

I zato danas, dva od tri automobila napravljena u Europi ili Sjevernoj Americi koriste PPG tehnologiju i znanje, što znači da je PPG prvi izbor proizvođača automobila, a auto boje i lakovi ove kompanije poznati su kupcima širom svijeta.

vrh stranice