Korisne informacije

Na ovim stranicama budite uvijek u toku sa novostima i važnim obavijestima iz Grand Auto svijeta.
Kao svakog auto entuzijasta, i nas same zanimaju novine iz auto svijeta. Da Vas ne bi držali u neizvjesnosti, s Vama ćemo podijeliti sve novosti iz našeg svijeta, ali nastojati i pomoći korisnim savjetima koji se ne tiču samo novih vozila.

Zašto odabrati ovlašteni servis?

22.01.2023.

Često vlasnici rabljenih vozila skeptično gledaju prema ovlaštenim servisima. Razlog iza toga, kako navode, leži u „saznanjima“ da su ti servisi izuzetno skupi i da si „malo tko to može priuštiti“. Kako bismo te „navode“ demantirali, ističemo razloge zbog kojih se toplo preporučamo uz napomenu da zbog tih razloga naš portfelj klijenata čine i vozila starija od 10 godina.

Sigurno kroz zimu.

04.12.2022.

Zima je pred vratima, a za sve vozače to znači suočavanje s izazovima poput zaleđenih cesta, niskih temperatura, ulica punih krupne soli i velikog snijega. Znate li kako održavati svoje vozilo u vrhunskom stanju tijekom zimskih mjeseci?

Što u slučaju prometne nesreće?

08.11.2022.

Koliko god bili oprezni u prometu, na cesti nažalost nismo sami pa je mogućnost prometne nesreće uvijek prisutna. Velika većina vozača proceduru nakon nemilog događaja "upoznaje" tek po njegovom nastanku, a mi vam donosimo kratki "šalabahter" s najvažnijim koracima.
Zanima Vas neka tema iz automobilske industrije o kojoj ne možete saznati ništa više putem weba? Pošaljite nam upit na info@grandauto.hr i dozvolite da svojim znanjem i poslovnim kanalima saznamo više za Vas.
vrh stranice