Savjeti

Zašto odabrati ovlašteni servis?

22.01.2023.

Često vlasnici rabljenih vozila skeptično gledaju prema ovlaštenim servisima. Razlog iza toga, kako navode, leži u „saznanjima“ da su ti servisi izuzetno skupi i da si „malo tko to može priuštiti“. Kako bismo te „navode“ demantirali, ističemo razloge zbog kojih se toplo preporučamo uz napomenu da zbog tih razloga naš portfelj klijenata čine i vozila starija od 10 godina.

Vrijeme je za nove gume

31.10.2022.

U Hrvatskoj je zimska oprema obavezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15.studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine. S obzirom da se određeni dio vozača dvoumi oko zamjene guma, ne treba bježati od činjenice da su one možda i najbitnije sigurnosne komponente svakog vozila.

Što preporučamo nakon dugog ljeta?

21.08.2022.

Kolovoz se lagano bliži kraju, a s njim završavaju i naša ljetna putovanja, odlasci na more, planine ili izlete u inozemstvo. Bilo kako bilo, u jedno smo sigurni – vaše vozilo „bogatije“ je za nekoliko stotina (a kod nekih i tisuća) kilometara od „uobičajenih“ mjeseci.

Svi ti nezaboravni kilometri mogu uzrokovati intenzivnije trošenje vašeg vozila, a izostanak njegovog servisa može dovesti do kraćeg radnog vijeka i skupih popravaka i održavanja. Upravo zato, odgovarajućim „tretmanom“ nakon putovanja možete smanjiti štetne učinke na vaše vozilo.

S tim u vezi, donosimo nekoliko savjeta za servisiranje automobila nakon dugog ljetnog putovanja.

vrh stranice