FORD RANGER RAPTOR

Ford Ranger Raptor nije običan pick-up, Raptor je vozilo visokih performansi s 4x4 pogonom. Inspiriran legendarnom čvrstoćom Ford Rangera i prožet performansama Focusa RS - Ford Ranger Raptor stvoren je za velike izazove.

Posebno konsturiran, bi-turbo Ford 2,0-litreni EcoBlue Diesel dolazi s automatskim mjenjačem s 10 stupnjeva prijenosa i ručicom mjenača. Opremljen impresivnim sustavom upravljanja, Raptor je kamionet s pogonom 4x4 koji pruža vrhunsko iskustvo, kako na cesti tako i izvan nje.

Ranger Raptor s dvostrukom kabinom, poznat je i kao pick-up s kabinom za posadu što znači da dolazi s kabinom pune veličine i ima 4 vrata te prošireni prostor za noge. Prostrani drugi red sjedala znači da možete povesti prijatelje i obitelj na vaše avanture. 

U usporedbi s ostatkom Ranger linije, Ranger Raptor je kamionet s malim teretnim prostorom ali to kompenzira svojim performansama.

FINANCIRANJE PUTEM ALD AUTOMOTIVE-A ZA PRAVNE OSOBE

  • Posebna ponuda ALD Automotive financiranja putem operativnog leasinga za Ford Ranger uz 60 mjesečnih rata bez učešća/akontacije te bez troškova obrade
  • mjesečna rata bez učešća već od 350 € + PDV* za model Ranger RapCab XL
  • do maksimalnih 160.000 km za period financiranja od 60 mjeseci
  • Cijene i iznosi mjesečnih rata su informativnog karaktera i podložni izmjenama. Izračun cijene i parametara rate temelje se na konkretnom primjeru Rangera RapCab izuzetom iz grupe podmodela i različite razine opremljenosti, što znači da se za ostala vozila u akciji izračuni rade individualno i da konačni iznosi mogu odstupati od navedenog. 
*Odobravanje financiranja vozila ovisi isključivo o ispunjavanju zadanih kriterija i odobrenju istih od strane ALD Automotivea. Za dodatne pojedinosti kontaktirati ALD Automotive

RANGER RAPTOR U PUNOJ SNAZI

ŠTO ČINI RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

SUSTAV UPRAVLJANJA

Kada se vozite izvan grada, svaki teren zahtijeva drugačiji pristup. Kako bi ste maksimalno iskoristili sve mogućnosti vašeg Raptora 4x4, sustav upravljana omogućuje vam prilagodbu ubrzanja, kontrolu proklizavanja, osjetljivost upravljanja i ponašanja pri promjeni stupnjeva prijenosa i više. Odaberite između šest različitih načina rada kako biste iskoristili sve performanse u svim uvjetima: Normal, Sport, Grass, Gravel i Snow, Mud i Sand, Rock i za nenadmašne performanse izvan ceste - Baja.

LAGANO PODIZANJE VRATA PRTLJAŽNIKA

Raptor je sada dostupan s Easy Lift stražnjim vratima. Pametan dizajn čini stražnja vrata vašeg 4x4 pick-upa znatno lakšim i omogućuje vam da ih otvarate i zatvarate s lakoćom.

JEDINSTVEN DIZAJN EKSTERIJERA I INTERIJERA

Jedinstvena rešetka Ford Ranger Raptora, aluminijski naplatci s gumama za sve terene te prednji i stražnji branik daju Raptoru prepoznatljiv izgled. Rešetka Raptora s podebljanim slovima FORD odgovara čvrstim performansama. Dok se Raptorove 33-inčne gume za sve terene standardno isporučuju na 17-inčnim aluminijskim naplatcima. Prednji i stražnji branik pružaju dodatan izgled agresivnoj vanjštini. Unutar vozila nalaze se grijana sjedala, elegantan upravljač i instrument ploča s luksuznim izgledom.

KONTROLA ZA NIZBRDICU

Hill Descent Control - regulira vašu brzinu pri nizbrdici izvan ceste, bez dodirivanja papučice kočnice ili gasa te radi kod vožnje unaprijed i unatrag.

MJENJAČ

Ručice mjenjača pružaju vam brzu i jednostavnu promjenu stupnjeva. Postavljene na upravljaču, ručice mjenjača osiguravaju praktično mijenjanje brzine bez skidanja ruku s upravljača. .

FORD ECOBLUE MOTOR

Vrhunski 2,0-litreni bi-turbo EcoBlue dizelski motor u Ranger Raptoru izgrađen je za bolju snagu, bolju učinkovitost i niže emisije. Isporučuje 213 KS i 500 Nm okretnog momenta, ovaj motor postavlja novi standard za pick-upove terenskih performansi.

vrh stranice