Staro za novo i procjena vozila

Besplatna procjena Vašeg vozila omogućit će Vam da saznate realnu cijenu Vašeg vozila. Bez obzira koji model vozila posjedujete i koliko je godina star, naši stručnjaci u Grand Autu procijenit će vozilo realno. Besplatna procjena se odnosi na procjenu rabljenog vozila prilikom zamjene staro za novo. Procijenjenu vrijednost vozila možete iskoristiti u Grand Auto salonima za umanjenje cijene kupovine novog Hyundai ili Ford automobila.

Pošaljite nam mail Nazovite nas
Obavljamo zamjenu vozila „staro za novo", pri čemu vrijednost Vašega vozila može biti dio cijene vozila koje ste odabrali u našem salonu, a razliku možete platiti kreditom, leasingom ili gotovinom.

Nakon što ste odlučili prodati svojega limenog ljubimca, prvi je korak da nas kontaktirate, bilo telefonski, mailom ili posjetom našem salonu, kako bi dogovorili procjenu Vašega rabljenog automobila. Potom će naš stručni procjenitelj pregledati Vaše vozilo u našem servisu te ćemo Vam ponuditi vrijednost za koju možemo umanjiti cijenu Vašeg novog vozila.

Posljednji je korak zaključivanje otkupa rabljenoga i kupnja novoga vozila ako Vam procjena i cijena odgovaraju.

U slučaju da Vam procjena ne odgovara, uvijek možemo staviti Vaš automobil u komisionu prodaju.
Naše procjene temelje se primarno na aktualnim tržišnim uvjetima, dosadašnjim iskustvima, ali i općenitoj potražnji za vozilima poput Vašeg. Za konačnu procjenu vozila na temelju koje Vam možemo dati svoju ponudu za vozilo, potrebno je posjetiti jedan od naših prodajno-servisnih centara.
 
Učinite prvi korak i saznajte vrijednost Vašeg vozila. Nakon toga, stojimo Vam na usluzi u potrazi za željenim vozilom.
vrh stranice