Vodimo te na Murter!

Grand Auto vas vodi u mjesto Jezera na prekrasnom otoku Murteru sa jednim od svojih vozila iz bogatog portfeljaAko želiš svoga prijatelja/prijateljicu iznenaditi ovim posebnim iznenađenjem, evo prave prilike da to osiguraš i sebi jer Grand Auto daruje smještaj u luksuznom penthouseu za 2 osobe u natječaju “Vodimo te na Murter”. Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „ Ljubav koja traje “
Članak 1.
PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj priređuje i organizira: Grand Auto d.o.o., Ljubljanska avenija 4, 10090, Zagreb, Hrvatska, https://www.grandauto.hr/, OIB: 30176496729, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2.
SVRHA PRIREĐIVANJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije proizvoda i usluga Organizatora te nagrađivanja lojalnosti pratitelja na društvenim mrežama.

Članak 3.
VRIJEME TRAJANJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj traje od 12.06.2023. objavom ovih pravila na službenoj stranici Organizatora (https://www.grandauto.hr/) te traje do 20.06.2023. do 23:59.

Članak 4.
FOND NAGRADA
Nagradni fond ovog nagradnog natječaja je jedno putovanje jednim vozilom iz portfelja tvrtke Grand Auto za dvije osobe u mjesto Jezera na otoku Murteru u trajanju od 23. do 25.6.2023. 
Nagrada nije prenosiva, ne može se zamijeniti nekim drugim predmetom ili novčanim iznosom i ne može je osvojiti osoba koja je u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koje priređuje nagradni natječaj.

Članak 5.
PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su fanovi (oni koji prate) službene Instagram stranice Grand Auto (https://www.instagram.com/grandauto.hrvatska/). U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca mora imati navršenih 18 godina u trenutku objave ovog natječaja. Osobe mlađe od 18 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Članak 6.
KONCEPT NAGRADNOG NATJEČAJA
Za sudjelovanje u natječaju pratitelji Instagram stranice trebaju u komentaru ispod objave koja komunicira nagradni natječaj ostaviti komentar na način da označe/tagiraju osobe koju žele iznenaditi ovim putovanjem. Sudionik nagradnog natječaja može tagirati najviše 1 osobu. Ukoliko sudionik nije pratitelj stranice https://www.instagram.com/grandauto.hrvatska/, da bi sudjelovao u natječaju mora zapratiti Instagram i Facebook stranicu organizatora. Nakon isteka roka za prijavu, nasumičnim odabirom (random comment picker) odabrat će se dobitnik nagrade na Instagram objavi.
Svi će se odgovori administrirati, te će Administrator na stranici ukloniti sve odgovore za koje procijeni da:
· su uvredljiv, uznemirujući, prijeteći sadržaj ili na bilo koji način krše prava drugih korisnika, Administratora ili Organizatora kao pravne osobe (kao što su prava na privatnost i slobodu izražavanja);
· su kleveta, dovode u zabludu, nepristojan, uvredljiv sadržaj ili sadržaj koji prikazuje nasilje;
· sadrže govor mržnje u vezi rasne, spolne, vjerske i političke ili etničke pripadnosti, ili vrijeđaju neke osobe;
· su lažne, krive, obmanjujuće ili nezakonite;
· su sarkastične ili namjerno ometaju raspravu;
· krše autorska prava ili intelektualno vlasništvo;
· spadaju u kategoriju sadržaja neželjene pošte (spam);
· sadrže ili prenose datoteke s virusima ili programe koji mogu poremetiti rad programa / PC-a korisnika;
· su komercijalne naravi koja nije u skladu s brandom Organizatora ili promoviraju donacije;
· sadrže linkove za preusmjeravanje korisnika na drugu web stranicu koja nije povezana s administratorom ili Organizatorom;
· sadrže pogrešne informacije o izvoru objave
Po završetku nagradnog natječaja, organizator će ispod objave natječaja proglasiti dobitnika.

Članak 7.
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAGRADU
Jedan Sudionik može osvojiti samo jednu nagradu tijekom trajanja ovog natječaja.
Dobitnik je dužan u roku navedenom u članku 10. preuzeti nagradu. U slučaju da dobitnik Organizatoru ne pošalje potrebne podatke u svrhu slanja nagrada ili odbije preuzeti poslanu nagradu, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti.
Ispunjavanjem uvjeta sudjelovanja u ovom natječaju sudionici prihvaćaju pravila i obveze iz ovih Pravila. U slučaju da Organizator ocijeni i dokaže da sudionik nije poštovao Pravila nagradnog natječaja, ima pravo u bilo kojem trenutku otkazati sve obveze prema sudioniku.

Članak 8.
ODABIR DOBITNIKA
Odabir dobitnika bit će organiziran po završetku natječaja (21. lipnja do kraja dana).
Dobitnici se izvlače nasumičnim odabirom putem trećeg sustava za nasumični odabir
pobjednika, kao što je wask.co. Ovakva vrsta sustava sama izbacuje nasumičnog korisnika i na izbor Organizator nema nikakav utjecaj.

Članak 9.
OBJAVA REZULTATA NAGRADNOG NATJEČAJA
Dobitnici Nagradnog natječaja bit će objavljeni na Instagram profilu Grand Auto u komentarima ispod objave dan nakon završetka natječaja, odnosno 21.06.2023. tijekom dana.

Članak 10.
PREUZIMANJE NAGRADA
O načinu preuzimanju nagrade, Dobitnik/ica će po dobitku biti obaviješten/a.
Nakon proteka roka od 2 dana od dana obavještavanja dobitnika/dobitnice, nagrada se neće moći preuzeti. Nagradu (vozilo na korištenje) Dobitnik/ica preuzima u najbližem Grand Auto centru.

Članak 11.
UPOTREBA PODATAKA O SUDIONIKU
Ostavljanjem svojih osobnih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici su izričito suglasni da Grand Auto d.o.o. kao voditelj obrade nad osobnim podacima može koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Svi sudionici u ovom nagradnom natječaju suglasni su da, u slučaju dobitka nagrade, Organizator ima pravo objaviti i koristiti njihovo ime, prezime, adresu i sliku bez naknade, u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu tijekom 60 dana od dana završetka ovog nagradnog natječaja.
Grand Auto d.o.o. će podatke prikupljati na savjestan, pošten i zakonit način.
Prije, ili tijekom prikupljanja osobnih podataka, Grand Auto d.o.o. će poduzeti razumne korake kako bi natjecatelji znali koji organizacijski dio Grand Auto d.o.o. prikuplja osobne podatke, te u koju svrhu su takvi osobni podaci potrebni i na koji način se koriste.
U slučaju da se natjecatelj ne slaže sa prikupljanjem bilo kojih osobnih podataka, u bilo koje svrhe osim za potrebe ovog natječaja, može se o tome pismeno očitovati kako bi Grand Auto d.o.o. u svojoj evidenciji osobnih podataka mogao zabraniti njihovo daljnje korištenje (osim za potrebe natječaja).
Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno.

Članak 12.
UVJETI KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA U MARKETINŠKE SVRHE
Grand Auto d.o.o. kao Voditelj obrade nad osobnim podatcima pridaje osobitu pozornost zaštiti osobnih podataka i zaštiti privatnosti u skladu s važećim propisima i najboljom europskom praksom, a sve u skladu s obvezama koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR) i drugih važećih zakona vezanih uz zaštitu osobnih podataka.
Osobni podatci korisnika čuvaju se u skladu s internim standardima sigurnosti i štite se od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene te gubitka. Grand Auto d.o.o. kontinuirano provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite uzimajući u obzir prirodu, opseg, kontekst i svrhe obrade, kao i rizike različitih razina vjerojatnosti i ozbiljnosti za prava i slobode korisnika.

Članak 13.
IZVANREDNI PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može se prekinuti, prije proteka vremena trajanja navedenog u čl. 3, jedino u slučaju više sile.

Članak 14.
NADLEŽNOST U SLUČAJU SPORA
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora utvrđuje se nadležnost suda u Zagrebu.

vrh stranice