Otkrijte novu KONU Electric.

Nova Kona Electric pruža iznimne električne performanse i izdašan domet vožnje do 484 km. A kad ju napokon morate priključiti na struju, brzo punjenje bateriju vraća s 10% na 80% napunjenosti u samo 47 minuta.
Uglađenija i sofisticiranija, nova Kona Electric odlikuje se poboljšanim dizajnom, najnovijom pametnom tehnologijom – i dometom do 484 km s jednim punjenjem. A zahvaljujući skraćenim rokovima isporuke u Europi, električni stil nikada nije bio jednostavniji.

Potpuno električna vozila poput KONE Electric ne koriste gorivo, a vožnja je bez emisija štetnih plinova. Budući da nema spojke ili zupčanika, skupo se održavanje smanjuje, a ubrzanje je brzo zahvaljujući okretnom momentu od 395 Nm. To glatko i brzo ubrzanje čini vožnju u ovom vozilu dinamičnom i uzbudljivom.

Prostrana i svestrana, KONA Electric ne kompromitira prostor – pruža vam takvu unutrašnjost kakvu ne biste očekivali od električnog vozila. Sjednite i opustite se, ima dovoljno mjesta za pet odraslih. Ali i pažnja prema detaljima čini ju tako posebnom. Otkrijte iznimnu razinu udobnosti s visokokvalitetnim materijalima za senzualan i profinjen osjećaj.

S munjevitim ubrzanjem zahvaljujući 395 Nm okretnog momenta koji isporučuje potpuno električni pogonski sklop, ovaj sportski SUV ozbiljno je zabavan za vožnju – ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 7,9 sekundi. Dostupna s dvije različite verzije pogonskog sklopa, možete odabrati snagu i željeni domet: bateriju od 39,2 kWh s dometom vožnje do 305 km. Ili verziju od 64 kWh koja pruža domet do 484 km s jednim punjenjem.

Na kraju, budući da ništa nije važnije od sigurnosti vaših najmilijih, nova Kona Electric dodatno je nadograđena. Uz Hyundai SmartSense te vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, Kona je ažurirana najnovijim značajkama sigurnosti i pomoći u vožnji za dodatni mir.

Uvjerite se u sasvim novi doživljaj vožnje već danas u vama najbližem Grand Auto centru i u bogatu ponudu na našim web stranicama.
vrh stranice