Budućnost je u Grand Autu

Nakon nešto više od godinu dana, sada je jasno da tadašnja najava „novog normalnog“ nije bila fama. Šetanje s maskama, rad od kuće, kava sa samo dvoje ili troje prijatelja i druge „novine“, naša su realnost ali i naš motiv da svojim klijentima priuštimo inovacije koje će im olakšati svaki trenutak, barem kada je u pitanju njihov limeni ljubimac.
Kriptovalutama je danas medijski prostor uzela farmaceutska industrija pa se o njima ne piše i ne čuje koliko bi trebalo, ali one su „svuda oko nas“. Ukoliko niste među onima koji su dio svojih financija usmjerili prema ovim vrijednosnicama, svakako preporučamo malo istraživanja jer je to, po svemu sudeći, budućnost.

Ukratko, sama riječ “kripto“ dolazi od riječi “kriptiranje“ ili šifriranje, što znači matematički pristup zaštite informacija. Kriptovalute su digitalni zapisi o određenim vrijednostima pohranjenim u digitalnim bazama. Ili, jednostavnije, kriptovaluta je digitalni novac, kreiran u digitalnom obliku kao sredstvo digitalne razmjene. Kao što imate svoj novac na računu u banci, tako i svoje kriptovalute imate u svom “digitalnom novčaniku“ na nekoj od internetskih stranica koje pružaju tu uslugu. Svaka transakcija koju napravite je vrlo uređeni digitalni zapis, odnosno datoteka koja se sastoji od količine prenesenih jedinica kriptovalute i određenih javnih i tajnih ključeva adresa “digitalnih novčanika“ pošiljatelja i primatelja.

Iako fizički ne postoje, oko 4000 virtualnih valuta sve su češće sredstvo plaćanja u svijetu. Shodno tome, s tvrtkom ELECTROCOIN d.o.o., preko njihove platforme PayCek, tvrtka Grand Auto kao novinu u svojoj ponudi ima mogućnost plaćanja svojih proizvoda i usluga kriptovalutama.

Stoga, doživite budućnost u našim poslovnicama već danas i uživajte u plaćanju vašim kriptovalutama! 
vrh stranice