Grand Auto u novom ruhu!

Gledajući situaciju koja je zavladala svijetom, tvrtka Grand Auto odlučila je slijediti naputke kriznog stožera i shvatila da je vrijeme pred njom ključno. Ključno za napredak. S tim u vezi, kao mjeru zaštite svojih (potencijalnih) klijenata, razvili smo novu web stranicu koja odiše drugačijim vizualnim iskustvom, a s druge strane donosi prijeko potrebnu sigurnost – nova vozila možete pregledati u bilo kojem trenutku i sa bilo koje lokacije (koja podržava internet vezu). 
Uz bogatu ponudu Ford i Hyundai vozila koja su Vam raspoloživa za isporuku na dnevnoj razini, od sada možete na jednom mjestu uživati kompletnu uslugu koja će Vaše iskustvo na četiri kotača učiniti neprekidnim. Bilo da se radi o servisu Vašeg vozila, osiguranju, registraciji, procjeni ili financiranju, sve što trebate učiniti jest dogovoriti Vama najbolji termin koji ćemo čuvati samo za Vas. Po Vašem dolasku, sve radnje biti će izvršene na jednom mjestu – u jednom od naših prodajno-servisnih centara, a brigu o Vama i Vašem vozilu preuzeti će naši iskusni servisni savjetnici. 

Vrata naših servisa otvorena su svim vozilima, a to dokazuju i mnogobrojni servisni paketi namijenjeni vozilima izvan jamstvenog roka. Osim cijene koja prkosi neovlaštenim mehaničarskim radionicama, najveći benefit servisnih paketa leži u kvaliteti originalnih Ford i Hyundai proizvoda nadopunjenih prekaljenom uslugom naših certificiranih mehaničara. Uz navedeno, u našim prodajno-sevisnim centrima Vaše limene ljubimce možete dodatno opremiti originalnim proizvodima koji će Vaše iskustvo u vožnji učiniti još impresivnijim i sigurnijim.

Stoga, ne libite se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme putem bilo kojeg kanala. Od sada smo Vam dostupni ne samo putem web stranice nego i putem društvenih mreža, ali i jedinstvenim Whatsapp iskustvom. Učinite našu bazu bogatijom za još jednog zadovoljnog i sretnog vozača! 

vrh stranice