Isplati li se riskirati za par eura?

12.02.2023.

Sve ima svoj vijek trajanja - uzrečica je koju često nerado izgovaramo ali koja je naprosto - istinita. Ono što je također istinito jest - taj vijek može biti znatno duži ukoliko se nešto (ili netko) pravilno kontrolira i održava. Upravo zbog navedenog Ford je osimislio servisne pakete za održavanje vozila starijih od 4 godine koji će produljiti vijek naših omiljenih limenih ljubimaca.
“Nahranjeni” famom da su ovlašteni servisi financijski nepristupačni nakon isteka jamstva na vozilu, ljudi se odlučuju za servisiranje svojih limenih ljubimaca u neovlaštenoj mreži ne uzimajući u obzir da visokokvalitetne proizvode, premium ulje i certificiranu tehnologiju potencijalno izlažu neprovjerenim alternativama. Ne umanjujući vrijednost neovlaštenih servisa koji ulažu trud i napor kako bi pružili kvalitetnu uslugu, svjesni smo činjenice kako postoji određen broj “tehničara” koji servise odrađuju u garažama koje nemaju nikakve certifikate sa robom koja je upitne kvalitete.

Kako bi zadržao zadovoljstvo svojih vjernih vozača, Ford je izradio servisne pakete koji garantiraju originalne Ford dijelove, premium Castrol ulje i dokazani rad certificiranih Ford tehničara po vrhunskim cijenama. Uz navedeno, u cijenu servisnog paketa uključen je i pregled u 20 točaka na Ford dijagnostičkom uređaju koji će momentalno prikazati “krvnu sliku” vašeg limenog ljubimca. Upravo zbog svega prethodno navedenog, ako vozite Ford stariji od 4 godine, nemojte se bojati zatražiti ponudu u našem ovlaštenom servisu jer izdavanje ponude je besplatno, a sigurnost koja proizlazi iza odrađenog servisa je neupitna.

Pružite vašem limenom ljubimcu premium proizvode i uslugu po idealnim cijenama i produljite njegov vijek na obostrano zadovoljstvo. Istražite bogatu ponudu Ford servisnih paketa ovdje i naručite se na servis - odmah.
vrh stranice